Ivana se po dlouhé době objevila v Praze. Společně s dcerou Danielou otevřely nový obchod s módou v centru Prahy. Christová po skončení v taneční soutěži nějaké to kilo zase přibrala, ale vůbec jí to netrápí.

"Už jsem si zvykla, že jsem v kategorii plnoštíhlých. Nemám tendenci výrazně hubnout. Pravidelně cvičím, sportuji a hlavně zdravě jím. Vše je o hlavě. Potřebovala jsem si v hlavě srovnat, že už budu plnoštíhlá, a to se mi podařilo. Jsem šťastná a hlavně se svým tělem spokojená. Už nemám potřebu se za něčím honit, pro mě je důležité, abych se každý den probudila a byla spokojená," svěřila se Blesk.cz Christová.

Bývalá misska je momentálně bez partnera, ale vůbec ji to netrápí. "Pracuji s kosmetikou, mám svůj velký salon, profesionální vizážisty a také učím ženy, jak se o sebe starat. Opravdu se nenudím a zbytečně nestresuji," tvrdí Ivana, která je ráda, že už i pro ženy s kily navíc se nešijí jen neforemné pytle, ale i trendy kousky.

"Ráda se stylově oblékám, i když leckdy je to boj. Třeba koupit krásné plavky v mé velikosti je docela problém," dodává.