V úspěšném seriálu byla od roku 2005 tři roky, pak z něho kvůli rodině odešla. Dnes je s movitým podnikatelem Milanem Kožíškem v rozvodovém řízení a je z ní matka samoživitelka. I proto byl tak akorát čas vrátit se naplno do práce.

„Digi se vrací na stálo. Řekla bych, že budu mít takový, ne příliš pěkný osud ženský. Trochu bude samozřejmě korespondovat s tím mým osudem. Budu matkou samoživitelkou. Jen v seriálu budu vdova, ve skutečnosti naštěstí vdova nejsem,“ vysvětlila Míša, která se už na svoji postavu kadeřnice moc těšila.

Na letní party televize Nova, která se konala k desetiletému výročí seriálu dorazila s antibiotiky. „Mám angínu a moje dvojčata taky. Museli jsme kvůli tomu zrušit i jeden prázdninový výlet,“ uvedla herečka. Maminka Magdalenky a Josífka se už skoro tři roky rozvádí s movitým podnikatelem Milanem Kožíškem. „Teď jsme ve fázi, kdy máme soudně dokončenou tu nejdůležitější fázi a myslím, že brzy nastane rozvod,“ svěřila se. Péče o jejich dvě děti je tak podle Michaely vyřešena. „Jsme rozumní a oba jednáme v zájmu dětí,“ dodala.

Fotogalerie
6 fotografií