Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Pět nemocí, se kterými se musel poprat Karel Gott

/
  • Karel Gott
    25. června 2015 ● 19:49

    Za celou svou kariéru byl zpěvák Karel Gott velmi málo nemocný. A to už zpívá přes padesát let! Je to buď dobrou imunitou, nebo zkrátka tuhým kořínkem. Párkrát se ale s lékaři přece jenom sejít musel. Jaké zdravotní problémy se Mistrovi nevyhnuly?

  • 1.

    2003 - defibrilace

     

    Na svoje narozeniny Karel Gott zkolaboval. Udělalo se mu zle a jeho manželka byla nucena zavolat záchrannou službu. Ta ho odvezla do Motola, kde zjistili, že se jednalo o srdeční defibrilaci.

    Karel Gott
    Autor: Profimedia

     

  • 2.

    2005 - operace kyčle

     

    Jak už to tak bývá, s vyšším věkem se stává, že začne zlobit kyčle. To se stalo i Karlu Gottovi. Ten původně chtěl jít na operaci do Motola, nakonec se ale rozjel do Mnichova, kde mu operaci udělali šetrnějším způsobem.

    Karel Gott
    Autor: Profimedia

     

  • 3.

    2015 - střevní potíže

     

    Na fotografii v dresu s poklonou pro Jaromíra Jágra Karel Gott vyděsil svým pohublým zjevem a spustil vlnu spekulací o jeho zdravotním stavu. Sám se k tomu vyjádřil tak, že ho nakazily dcery střevní chřipkou, kterou přinesly ze školy, a proto tolik pohubl.

    Karel Gott
    Autor: Facebook

     

  • 4.

    2015 - chlopeň

     

    Ve středu Karla Gotta manželka Ivana odvezla na akutní příjem nemocnice IKEM. "Při mém vytížení a v mém věku je třeba zdraví sledovat, abych věděl, co si mohu dovolit," řekl zpěvák. "Je tam diagnóza určité srdeční arytmie, která podle mě není nic vážného, protože ji může mít každý druhý člověk, ale podle profesora je samozřejmě při mé zátěži nutné ji sledovat," vysvětlil Gott.

    Gott pár hodin po příjezdu z IKEMu promluvil s novináři o svém zdraví
    Autor: Foto Blesk - Alexandr Malachovský

     

  • 5.

    celý život - obstřiky hlasivek

    Obstřiky hlasivek musí jednou za čas absolvovat každý zpěvák. A ani Karel Gott není výjimkou. To je snad jediná věc, která ho s lékaři spojuje po téměř celý život. 

    Karel Gott
    Autor: Profimedia

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 1

y1xcvbnm: Zase nějaké bludy ale vypouští to kde kdo. Momentálně na NOVĚ mu kamarádi volají a drží palce aby vydržel že bude zase fit. Tak něco je špatně a někdo mlží a kecá, jako obvykle. Nevím, když je to jen prkotina tak proč dává ve vrátkách rozhovory o svém zdravotním stavu????

(25. 06. 2015 20:07)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy