I přesto, že samotná modelka zpočátku popírala, že by se s Jágrem tu osudnou noc, kdy je spolu načapali fotoreportéři Blesk.cz, setkala, její otec Tomáš Kovanda kápl božskou hned.

Před chvílí mi volali kamarádi, že v Blesku vyšla jejich fotka,“ pousmál se tatínek modelky z jihomoravských Dolních Kounic. „Kamarádí spolu od soutěže Miss, píší si, mailují, i když každý lítá po světě,“ přiznal.

Jaromír teď dokonce poslal po Lucii jejím rodičům lístky na zápas s Kanadou. „Obrovský zážitek, i když jsme to prohráli! Ještě nikdy jsem v té hale nebyl,“ svěřil se táta Kovanda – a na dálku Jágrovi děkuje. To, že se jeho dcera stýká s Jágrem, bere s nadhledem. „Proč ne? Ale do soukromí dcerám se ženou nekecáme...,“ dodal.

Jako zeťáka by ale každopádně Jardu bral. „A kdo by taky ne! Byla by to bomba. Ale to je všechno moc a moc předčasné,“ tvrdí.

Je velmi pravděpodobné, že by si měli o čem povídat. Tomáš Kovanda je totiž kovaný sportovec – do osmatřiceti hrával fotbal a teď už patnáct let správcuje na hřišti a trénuje, aktuálně v Ivančicích.

Kovandová nejprve tvrdila, že byla na pracovní cestě v Německu a tu noc, kdy šla česká hokejová reprezentace v čele s Jágrem, slavit bramborové umístění, jela rovnou domů. Když se pak viděla na fotografiích s Jágrem, připustila, že u hokejisty přespala, samozřejmě ve vší početnosti.

Fotogalerie
9 fotografií