Řeknu vám, tady by byli všichni chlapi ve svém živlu: Klára, Kateřina i Aneta patří mezi naše nejkrásnější modelky. Ostatně dvě z nich se v minulých letech staly i Miss ČR. A odhalily víc, než původně myslely.

Co ukážou džíny?

Fotograf Jaroslav Urban totiž zavelel k odvážnému kroku. „Svršky dolů!“ Nebyl to plán, spíš sen. „Mám rád holky jen v džínách, vyniknou tak jejich krásné sexy zadečky,“ říká přesvědčivě. Modelky se před fotografem nestyděly, znají se totiž už dlouho, a samy před sebou také ne. „S Klárou jsme nejlepší kamarádky. Známe se léta,“ smála se Kateřina. „Chtěl jsem, aby fotka byla krásná, jemná a rozhodně ne vulgární. Když jsem ji pak viděl na displeji, tak si rozhodně svoje místo v kalendáři najde,“ prohlásil fotograf.

Holčičí drbárna

A jak dámy vyplňovaly ty dva dny spojené s líčením, česáním a čekáním? Samozřejmě že povídáním o holčičích věcech. Řešilo se všechno. Kluci, diety, jídlo… Při dotazu, jakou tedy mají velikost džínů teď a jaká byla při předešlém focení, všechny odpověděly, že stejnou. Jen Klára Medková se přiznala, že má snad menší. A recept na její dokonalou figuru? „Zdravý životní styl, pobíhání kolem dvou dětí, manžel fotbalista, ráno mrkvové a zeleninové džusy…“ A je to snadné.

Fotogalerie
6 fotografií