Podle blondýnky jsou s Koktou stejně zamilovaní jako na začátku, možná ještě víc, a tak se samozřejmě nabízí otázka, zda Ornella nebude již za chvíli paní Koktovou. Ona by se tomu rozhodně nebránila!

„Dost bylo svateb v televizi nebo i některé mé kamarádky se vdávaly, takže u nás se s tímhle tématem dost koketuje, ale ještě není nic přesného,“ řekla idnes.cz Štiková, která by bílé šaty rozhodně oblékla ráda. Koktovi se ale po tolika nevydařených manželství do chomoutu už příliš nechce a raději by zůstal žít s matkou svého nejmladšího potomka jen tak na hromádce.

I tak ale prý je otcem k pohledání. „Vstává ráno k němu kolem osmé, tak mě nechá klidně vyspat třeba do deseti,“ prozradila vnadná Ornella. Ta se snaží jako správná hospodyňka o svého muže pečovat. „Vaření mě fakt baví, že jsem chtěla jít i na nějaký kurz.“  

Tak snad nebude Orni čekat na větu „Vezmeš si mě?“ příliš dlouho. Mohlo by se totiž stát, že by i přes velkou lásku k Pepovi mohla utéct k někomu, kdo ji bude chtít vidět v bílém a před oltářem.