Jejího zesnulého muže Václava Havla jí totiž připomínala osobní vzpomínka, kterou si oblékla na svoje tělo. „Dnes jsem si oblékla Vaškovu košili, můj manžel mi moc chybí. Beru si často jeho věci na sebe. Myslím na něj neustále a mám spoustu věcí, které mi ho připomínají,“ prozradila Dagmar. I šperky (náušnice, prsten, náramky) v ceně cca. 100 tisíc Kč, které měla na sobě, prý před lety dostala darem od manžela.

Měním se

Oblíbená herečka Dagmar Havlová v sobotu večer proměnila svou nominaci na cenu TýTý a dokonce získala i cenu absolutního vítěze. Vše za roli primářky Foldynové v seriálu Sanitka 2. „Právě tato role mi po Vaškově smrti pomohla vrátit se do života. Sama cítím, jak se opět měním z Dagmar na Dášu, sama mám pocit, že mi diváci chtěli dát něco najevo. A já to pochopila,“ řekla Blesku bezprostředně po přenosu.

Stýskalo se mi

Herečka se po šňatku s Václavem Havlem musela vzdát herectví a plnit roliprvní dámy. Teď už je ale zpět. Natáčí filmy, hraje divadlo. A opět se přibližuje svým hereckým kolegům. Své vítězství oslavovala v divadelním klubu. Družila se s Jiřinou Bohdalovou (82), Karlem Gottem (74), Ivanou Gottovou (38), Michalem Suchánkem (48) a Richardem Genzerem (47). Dokonce se špičkovala s Filipem Renčem (48). „Musela jsem tě zmínit v děkovací řeči, jinak by se o tobě nikdo z té tvé dvanácté řady nedozvěděl,“ smála se na celé kolo.

Video
Video se připravuje ...

Dagmar Havlová: Během TýTý měla Václava Havla u sebe! David Turek, Tomáš Sovinský