Iva Janžurová

Oblíbená herečka Iva Janžurová, která dokáže ztvárnit jak vážné, tak vtipné role, vyniká i díky své barvě vlasů. Přesto svoji ohnivou barvu musela přebarvit na blond již v minulosti! A to kvůli filmu Svatba jako řemen.

Iva Janžurová ve filmu Svatba jako řemen.
Autor: Kniha Včera, dnes a zítra

"Jiří Krejčík mě obarvil a já už jsem pak zůstala v těch světlých loknách," prozradila ve své knize Včera, dnes a zítra herečka. Po nějaké době se ale rozhodla, že jí zrzavé vlasy sluší k pleti. "Takže jsem si zašla do ulice Ve Smečkách do nejlepšího kadeřnictví k panu Matuškovi a vyžadovala, že chci přebarvit z blondýny na zrzavo." Nakonec ale odcházela jako tmavá bruneta!

"Děvčata, co mě měla na starost, se ale začala mezi sebou bavit a klábosit. A já najednou koukala do zrcadla před sebou a sledovala, jak se mi na hlavě cosi děje. Upozorňovala jsem na to ta děvčata, ale ona ať se nebojím, že to mají změřené na hodinkách a že to tak má být. No, odešla jsem jako bruneta, ale jako velmi důrazná bruneta,“ směje se ve své knize Iva.

A to jí paradoxně pomohlo k získání dvojrole ve filmu Morgiana (1972). Po více jak čtyřiceti letech se nyní blondýnkou stala opět a blond kadeře bude mít teď pravidelně! Dostala totiž roli v divadelní hře Les, ve které musí být za blondýnu. Michal Dočekal se totiž shlédl v Ivaně Trump a chtěl, aby Iva Janžurová jí byla podobná.

Video
Video se připravuje ...

JAK PLYNE ČAS IVĚ JANŽUROVÉ Hana Höschlová, Jan Jedlička

Pravdou je, že my jsme Ivu v paruce téměř nepoznali! Stala se z ní totiž neuvěřitelná kočka!

Iva Janžurová se mění v blondýnku v divadelní hře.
Autor: Herminapress.cz

A kdo další se proměnil z brunetky na blondýnku?

Jitka Čvančarová

Šokovalo to celý český showbyznys. Je to opravdu Jitka? Toto blonďaté stvoření, které objevilo po boku Petra Čadka na jedné z akcí na začátku února! Nutno dodat, že tato změna vyvolala otázky, zda to je krok k lepšímu či nikoliv.

Jitka Čvančarová byla jako poslední, která si nechala své dlouhé tmavé vlasy přebarvit na blond.
Autor: Archiv Blesku

Ornella Štiková

Tato celebrita, která se proslavila díky románku s Pepou Koktou a následně i malým Quentinkem, změnila barvu několikrát. Na začátku byla blondýna, po sestěhování s milovaným Pepou se přebarvila na zrzavo a nyní zpátky na blond. Změny to byly jistě šokující, ale kdo by to nečekal od ženy, která zvládla odloudit Koktu od krásné Gábiny Partyšové.

Ornella si obarvila své blonďaté vlasy na zrzavo a zase nazpět.
Autor: Archiv Blesku, Facebook Ornelly Štikové

Dana Morávková

Hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě se ke změně rozhodla již v roce 2010, ale úspěch a slova chvály rozhodně nesklidila. K Morávkové prostě patří hnědá a jinak to asi nikdy nebude. Proto blond vlasy vyvolaly šok, který ale příliš dlouho netrval. Dana si totiž své vlasy obarvila za nedlouho zpět na svoji obvyklou barvu.

Dana Morávková se v roce 2010 obarvila na blond. Dlouho jí to ale nevydrželo.
Autor: Archiv Blesku

Kateřina Hrachovcová

I ta prošla změnou, kdy se z tmavovlásky stala blondýnka. A jak to dopadlo? Upřímně řečeno, k rozjařené Kateřině, která si z ničeho nedělá hlavu, ani ze svých nahých fotek, se to prostě hodí.

Kateřina Hrachovcová se také stala blondýnkou. K její nátuře to jde podstatně lépe.
Autor: Archiv Blesku