Regina Holásková je kontroverzní postavou hlavně první řady VyVolených. Je ale také matkou dcery Isinky, kterou však nemá ve vlastní péči a pouze se navštěvují. Reginina vlčí láska k dceři ale může mít pro dítě vážné následky!

Před Vánoci byla totiž Isinka na návštěvě u Reginy, jenže pak si pro ni přišli prarodiče a strhla se nechutná hádka, v jejímž středu byla právě malá dívenka.  

S prarodiči nakonec Isinka odmítla odejít a Regina ji v tom podporovala. „Já nechcu. Ne, já nechcu,“ brání se na videu teprve pětileté dítě svým prarodičům, které ji chtějí odvést na „procházku“.

Její dědeček, otec Pavla Tesaře, ji ale dál přemlouvá. „Jinak to nejde, oblékni se a půjdeme,“ volá přes zavřené okno. Regina se totiž se svoji dcerou v chatrči u Brna, kde nemá elektřinu a musí svítit svíčkami, zabarikádovala. „Já myslel, že jste rozumná,“ oslovuje Reginu dědeček. „To jsem si taky myslela, že máte rozum a ne že vy jste ten největší potvorák z celé té rodiny, pane Tesaři,“ kontruje Regina.

Dohadování Tesaře staršího a Reginy pokračuje dál, až se do toho musí vložit paní Tesařová, která navrhuje společný rozhovor. To ale Regina odmítá a nadále požaduje střídavou péči.

Tesařovi ale mají o svoji vnučku starost a už zahájili kroky vedoucí k úplnému odstranění Reginy z Isinčina života. Jedná se o předběžné opatření k zákazu jakéhokoliv styku s dítětem a to včetně zabavení telefonu dítěti. Ve školce jsou vychovatelky instruovány tak, aby v žádném případě nepředávaly dítě do rukou matky. „Tesařovi se ale i tak bojí, že malou opět unese do té díry, ve které žije,“ dodal Extra.cz zdroj.

A my se prarodičům nedivíme, pokud by byla malá Isinka svědkem dalších podobných scén, mělo by to dopad na její zdravý, hlavně duševní, vývoj. A to přece milující matka nemůže dopustit... Podívejte se na video sami!