Legendární EBM kapela Vanessa, jejíž členové profetovali mládí, naprosto šokovali diváky České televize. Kontroverzní zpěvák Samir Hauser naprosto kašlal na televizní kamery a během přímého přenosu se „posilnil“ kokainem. Na stůl položil svatou Bibli, vysypal na ni balíček s bílým práškem a před zraky diváků si „lajnu koksu“ šňupl.

„Myslím, že už to dávno není šokující. Hauser jede tyto věci pořád dokola. Necítil jsem se nijak blbě a čekal jsem to i horší. Samir je prostě sebezničující člověk, ale je to všechno show,“ svěřil se serveru Lidovky.cz moderátor Jiří Havelka.

Jenom u kokainu ale nezůstalo. Samir se rozhodl, že přede ještě více šokující věci. V průběhu rozhovoru si strkal prst do krku tak dlouho, dokud se nepozvracel. „Samir už asi ani nepoblil pořádně, protože už mu to nejde. Dal si trochu Jamesona a trošku si jako ublinknul, nebyly to zvratky,“ prozradil moderátor. To už byla na ČT nejspíš příliš, jelikož záběr, kde zpěvák zvrací vystřihla.

ČT se pojistila hvězdičkou

"Pořad je jako jedna z mála tuzemských talk show vysílán živě, v čemž spočívá jeho kouzlo, ale i rizika s živým vysíláním spojená. Je to pořad cílený na specifické publikum. I proto je zařazen do programu až po jedenácté hodině a poslední vydaní bylo označeno i hvězdičkou," hájí dění v pořadu mluvčí ČT Alžběta Plívová.

Neméně pohoršující byla i žena v publiku, která do televize ČT Art přišla nahá. Místo kabelky si na klíně hýčkala vibrátor a jako zákusek si s sebou do pořadu vzala lízátko ve tvaru ženské vagíny, které s chutí oblizovala. Podle moderátora dramaturgové čekali, že kapela Vanessa nebude tím nejvzornějším hostem jejich pořadu, ovšem drogy a zvratky v přímém přenosu je srazily na kolena. To dali svému ředitelovi Petru Dvořákovi pěkný dárek k Vánocům.