Ornelle Štikové se v letošním roce obrátil život vzhůru nohama. Porodila syna Quentina, rozhádala se s rodinou a přestěhovala k Josefu Koktovi (56). Rozhodně si ale nestěžuje a rodinného života si užívá. Stále se však některé věci učí, třeba to, jak být dobrou matkou. Většinou se jí to daří. Nyní ale mírně zaváhala.

Při nedávné procházce Prahou totiž oblékla svého chlapečka do dupaček s růžovým vzorem! S malým Quentinem se stavila nakrmit labutě a při té příležitosti se musela vyfotit a vystavit snímky na svůj facebookový profil. Spletla si snad pohlaví svého miminka? Nebo že by dupačky podědila od kamarádky? Ani jedna možnost není správně. Ornelle se prostě dupačky líbily, a tak je koupila. Quentinovi prý je barva jedno, hlavně, že mu je teploučko.

„Špatná máma snad nejsem!“ dušuje se Ornella. Zároveň ale přiznala, že občas se jí něco nepovede. "Jednou se mi stalo, že jsem si nevšimla, že je pokakaný,“ svěřila se Blesku. To je ale asi její největší maminkovské selhání.

Ornella ale zaváhala i při výběru svého outfitu. Její matka jí možná podvědomě chybí, a tak si pořídila něco, co by jí matku připomínalo. A není to nic jiného, než beranice! Ornello, taková zima ale není!

Fotogalerie
4 fotografie