Uvidíte mě v montérkách, slíbila před časem Ornella. A svůj slib splnila - do montérek se převlékla nejen ona, ale i její kamarádka Lída Němečková. A to v rámci představení "Veřejný dům: Noční šichta" ve smíchovském klubu Meet Factory.

"Noční šichta v MeetFactory je večerem překvapivých setkání, exkurzí do labyrintu české kulturní scény i nezapomenutelným večírkem.," stojí na stránkách, zvoucích na tuhle svéráznou uměleckou akci. "Stejně jako u předešlých akcí je vstup v kostýmu či masce. Tématem třetího Veřejného domu je buržoazie versus proletariát," uvádějí dál pokyny pro návštěníky. A tak se Ornella stala z celebrity zástupkyní chudší vrstvy... 

Ornella přitom dostala v tomhle centru pro současné umění hereckou šanci, za kterou je ráda. "Hraní mě moc baví a tohle beru jako výzvu," svěřila se před časem Blesk.cz. Sice nejde o kdo ví jak velkou roli, ale i tak je čím se pochlubit. A tak Ornella vystavila jednu proklatě vyzývavou fotku na Facebook. Zanedlouho pak následovala další.

Podle jejího medailonku na stránkách akce měla přitom Ornella i samotným organizátorům co nabídnout. "Jako malá holčička si zahrála v pořadu Kouzelná škola společně s Dádou Patrasovou a po této zkušenosti se dala na balet. Byla přijata na státní baletní konzervatoř, kde se zaměřila právě na balet a později i na step. Po nějakém čase se musela společně se svojí rodinou odstěhovat do Washingtonu DC a pak i do Moskvy," uvádí server meetfactory.cz. Tentokrát si však maminka malého Quentina Kokty připsala zcela jinou zkušenost. A pořádně si zaprovokovala.

Fotogalerie
10 fotografií