Mladé mamince nestačilo okázalé občerstvení a tak se pustila i do bonbonů na parapetu pod svým portrétem. Ty však byly součástí dekorace a k jídlu vůbec nebyly určené! „Že lidé spořádají raut, s tím se nějak počítá, ale že mi hlavní hvězda sní polovinu dekorace, na to člověk opravdu nemůže být připraven,“ neskrývala své rozčarování organizátorka akce.

Kdo mi to tu loupe perníček?

„Nejlepší jsou ty velké lentilky,“ libovala si drzá rusovláska. Prozradila i, proč nepřišel její přítel Josef Kokta: „Pepovi není úplně dobře. Zůstal proto doma chořet a hlídá syna, jinak by si vernisáž nenechal ujít.“ Doprovod Ornelle místo toho dělala babička, se kterou má velmi blízký vztah.

Rudé vlasy, rozhodná mysl

„Obarvila jsem se, protože se chci odstřihnout od toho blond uskupení,“ svěřila se Ornella, která s matkou Monikou (40) nyní není v kontaktu. „Podobně to cítí i Charlotte, také si ztmavila vlasy. Ta barva mi už lezla krkem, potřebovala jsem změnu,“ vysvětlila změnu image Štiková.

Na výstavě v Galerii Idea můžete kromě série Ornelliných portrétů obdivovat i například momentku s její sestrou Charlotte Štikovou (17) s partnerem nebo například fotografii hvězdného reportéra Blesku Thomase Kruchiny (26).  "Jako umělkyně jsem se tímto počinem snažila přiblížit panoptikální svět českého showbyznysu i lidem, kteří jsou raději od něj dobrovolně na sto až tisíce honů vzdáleni," osvětlila účel akce Olga Path Štiplová.

Fotogalerie
9 fotografií