Ornella zahodila image nudné blondýny, obarvila se na zrzku a začala opět vymetat večírky. Do vzhledu úplné dračice ji však ještě chybí doladit pár detailů. Její poporodní čtyřky, které Ornella "větrá" v nadupaném dekoltu jsou sice výstavní, ovšem její outfit na večírku, kde se degustovalo víno, poněkud pokulhával.

Starorůžové šaty obepínající její křivky zbytečně Ornelle přidávají kila navíc a působí krapet lacině. Ale jejímu muži Josefu Koktovi to evidentně stačí. Jako hodný "manžílek" poslušně sedí doma a hlídá jejich společného syna Quentina.

A vypadá to, že v jejím životě se děje více změn, než by se dalo čekat. Kromě nových vlasů se jí totiž na ruce blýskal nový prsten.

Stříbrný kroužek s tak velkým diamantem jsme na Ornelliných prstech ještě neviděli, a tak by se dalo předpokládat, že se Kokta konečně umoudřil a matku svého dítěte požádal o ruku. "Není zásnubní," popírá Ornella zarytě spekulace o svatbě.

Josef Kokta byl ženatý už dvakrát a tak není divu, že ho Ornella chce dokopat do třetího manželství. Přeci jenom ji nedávno jistá kartářka vyvěštila brzkou svatbu a jak se zdá, její věštba se začíná naplňovat. Uvidíme tedy Ornellu ve svatebním..?

Fotogalerie
9 fotografií