Babišová, která se po úspěchu svého manžela ve volbách začala více objevovat ve společnosti, vyvedla tentokrát také svoji dceru.

Zatímco v létě, když ve Francii slavnostně otevíraly luxusní restauraci, vypadala Vivien jako mladší kopie své matky, nyní překvapila novou barvu vlasů. Blond, kteoru nosí její matka, vyměnila za světlý oříšek, který je k jejímu mladému věku přiměřeně decentní.

Nenápadné oblečení musí dospívající Vivien volit i ve škole. Vivien se snaží do školy oblékat tak, aby příliš nevyčnívala, aby neměla problémy. Děti dovedou být v tomhle ohledu nepříjemné,“ řekla Blesk.cz Monika Babišová, současně přiznala, že s dcerou pro nákupy oblečení mají velkou slabost.

Paříž vs. Londýn

 „S mámou občas neshodneme, co zkombinovat.“ A neshodnou se ani na tom, kam nejlépe vyrazit za nákupy: Dcera nedá dopustit na klasickou Francii, matka pak na stylový Londýn. „ Ale při nákupech si s mamkou vzájemně radíme,“ pochvalovala si rodinnou spolupráci Vivien, které garderóbu obstarávají rodiče.

Módní Monika

„Překvapivě jsem to z nás dvou já, kdo je v oblékání odvážnější,“ prozradila její maminka Monika, která má z českých návrhářů ráda například Jakuba Polanku a Kláru Nademlýnskou.  

Andreje to nebere

„Manžel mi do oblékání moc nemluví,“ doplnila manželka Andreje Babiše, která naopak ze zahraničních značek nejraději oblékne Zaru nebo Fendi. Právě od hlavy až k patě této značce dorazila i na přehlídku.

Sekáč ne, vintage ano

Přímo ze sekáče prý Monika v šatníku nic nemá, ale našly by se u ní vintage šperky. Vivien také není „sekáčová“, z běžných značek se nejraději ohákne v Montclare nebo Banana Republic.

CO SI PŘEJE DCERA DRUHÉHO NEJBOHATŠÍHO ČECHA K VÁNOCŮM A JAK TO MÁ S KAPESNÝM? TO SE DOČTETE VE STŘEDEČNÍM TIŠTĚNÉM BLESKU.