„Já přes zimu vždycky přibírám, ale tohle…To neshodím,“ plakala Lucie. „Dnešní doba je fakt zvrácená, člověk trošku jí a hned je špatnej,“ roztrpčovala se otylá soutěžící. „Chceš říct, že jsem tlustá?“ vyjela na Honzu (23), který ji chtěl utěšovat. A hned se začala obhajovat: „Mám normální postavu! Nahoře mám většinou velikost M nebo S a kalhoty většinou M nebo L.“

Nikol: 5 kilo nahoře!

Podobně jako ona dopadla i Nikol (22): „Ve Vile jsem nabrala pět kilo, největší průšvih je tam nedostatek  pohybu, naštěstí už je půlka dole, a to jsem ještě ani nezačala cvičit,“ pochvaluje si pobyt na svobodě exVyVolená. Ve VyVolených trochu „nakynula“ i Pája (28): „Říkala, že má nahoře asi čtyři kila,“ potvrdila nám její přítelkyně Mirka.

Ládík: Prý zhubl?!!

Ona sama je však velkou šťastlivkyní, protože u ní se ručička na váze během pobytu ve vile prý ani nehla! Maminčin mazlík Ládík (21) se také dušuje, že nepřibral ani deko: „Mně všichni mi říkali, že jsem spíš shodil, ale váha mi doma ukazuje v podstatě úplně stejnou váhou, jako než jsem šel do vily!“ prozradil Blesku.

Kdo podle vás ve Vile nejvíc nakynul? Podělte se s námi o své dojmy v komentářích!

Fotogalerie
4 fotografie