Dobrovodského rozlítilo, že si ho Honza troufl při zúčtování zkritizovat. Tohle se přece pánovi Vily nedělá! „Ty-ty sis prostě něco nainfikoval do hlavy! To je ta tvoje naivita!“ ječel Vlado a rázoval vztekle po terase. „Spíš tvoje sobectví! Šel jsi proti lidem, kteří proti tobě nic neměli! Nikol, Pepa…“ vrátil mu to se smíchem Honza. To ale neměl dělat! Vlasatého citlivku tím rozlítil takřka doběla!

Pro mega pět, přes mrtvé jdu hned

„Drž hubu! Meleš nesmysly!“ svíjel se rozlíceně Dobrovodský. „Aspoň jsem se sem na rozdíl od tebe nepřišel smát se a nadávat holkám a mámě s dítětem!“ zařval na něj zpátky Honza, který si věří, že vládce Vily v pátek v superduelu porazí. To zrovna pravděpodobné není, ale jisté je, že veterán VyVolených se pomalu ale jistě svým bezohledným chováním připravuje o zástupy fanoušků.

Zapomíná, že fanoušci vše vidí

Jeho chování se za osm let sice o příliš nezměnilo, ale lidé jsou dospělému muži ochotní odpustit o dost méně, než dvacátníkovi. Diváci v minulosti navíc neměli možnost sledovat VyVolené 24 hodin denně prostřednictvím online kamer, které jeho úlisnosti  a úskoky na ostatní soutěžící, ale i na fanoušky show, umožňují snáze odhalit.