Snímek je svedl dohromady a na jeho premiéře společně ukázali bok po boku. A i když vztah stále oficiálně nepotvrdili, zpěvákův probíhající rozvod i to, co napsal na svůj oficiální facebookový profil, mluví za vše. „Premiéra Křídla Vánoc. Tolik se toho stalo od chvíle, kdy jsem si poprvé přečetl scénář... uuuuffff.... dodalo tolik odvahy, pomohlo vybrat si cestu, po které se jde i v kleče, ale bez ohnutých zad...,“ napsal Krajčo a na závěr svého vzkazu naťukal: „Díky Karin, díky kluci...“ Onou Karin samozřejmě míní pohlednou režisérku Babinskou, kvůli které opustil svou ženu Martinu Poulíčkovou (34) a své malé děti Bereniku (2,5) a Ríšu (4).

Jako stín

To, že se Krajčo a Babinská ukázali na premiéře společně a nehnuli se od sebe ani na krok, způsobila nejen láska, ale také nervozita ze strany Krajča. „V kině mi bude zas trapně, protože se na sebe zkrátka neumím koukat... To je snad pro mě nejhorší zážitek,“ svěřil se. A půvabná režisérka se Krajčovu nervozitu snažila mírnit nejen láskyplnými pohledy, ale také svou blízkostí. Krajča nenechala jít samotného ani ven na cigaretu.

Žárlivost!

Ti kdo Krajča dobře znají, Karin spíš podezřívali z toho, že ho hlídá jako stíhačka. Zpěvák totiž rád své partnerky opouští a nevadí mu přitom ani to, že je s nimi ženatý. První na to doplatila zpěvačka Iva Fühlingová (31) a tento rok na jaře bývalá modelka Martina Poulíčková.

Rozvody a důvody krále Richarda

Král českého éteru Richard Krajčo má za sebou již dvě nepodařená manželství.

Manželství č. 1

Zhrzená žena: Iva Frühlingová (31, zpěvačka)
Délka manželství: 6 měsíců (2005-06)
Co říkali: Ona chtěla jeho maximální podporu i přítomnost a on toho nebyl schopen. „Dostal jsem se na hranici fyzických i psychických sil a nemohl jsem Ivě nabídnout, co po mně vyžadovala,“ vysvětloval zpěvák.

Manželství číslo 2

Zhrzená žena: Martina Poulíčková (34, modelka)
Délka manželství: 5 let (2008-13)
Co říkali: Historie je zřejmě opakovala, ale s největší pravděpodobností se přidal ještě stereotyp. „Nevěra rozpad našeho vztahu nezpůsobila. Vztah nám přestal fungovat na partnerské bázi,“ vzkázal Krajčo přes manažera.

Komerční sdělení:

Zredukujte vrásky a tmavé kruhy pod očima díky přístroji B-Pen!

Fotogalerie
9 fotografií