"Vladko dostal odměnu - křeslo." Tahle stručná zpráva se dnes objevila na webu VyVolených. Produkce oblíbené reality show se patrně pokusila udělat radost ikoně svého pořadu. Vítězi její první řady, který se po pátečním diváckém hlasování a zcela jednoznačném souboji s Petrem Zvěřinou a Emilem Zajacem vrátil opět do vily.

Co Vladkovo křeslo znamená, to fanoušci VyVolených dobře vědí. Právě s křeslem si Vladko v první řadě užil spousty zábavy a navázaly takřka až něžný vztah. Jenže právě o vztahy tady jde opět. A nejen ve Vile. Vladko do Vily odešel v momentě, kdy zvažoval stěhování z Česka do španělského Madridu. Ve Španělsku totiž zůstalo jeho srdce. Žije zde jeho milenec, o 23 let starší učitel.

"My jsme se neviděli 11 měsíců a teď tohle, to je celej život takhle se mnou. On to ale nebude vědět do detailů," říká Vladko ve videu pro Blesk.cz. Svému milenci prý volal, došlo však ke kuriózní situaci. "Nevěděl jsem přesně, jak to přeložit, tak jsem to tak nějak zkomolil a řekl mu, že tam jdu pracovat,"  tvrdí Vladko. Na otázku, zda si myslí, že jejich vztah Vilu ustojí, Vladko rozpačitě odpověděl. "Možná ano, možná ne..."

A mezitím se již Vladko začal sžívat se svými novými spolubydlícími. Svalovec Thomas si sice myslí, že je Vladko ve vile nastrčený, ale není to pravda. Sám Vladko se tomu srdečně zasmál. Tak, jak umí. V pátek totiž dostal 86% hlasů od diváků, smetl Zvěřinu i Emila a podle ujišťování moderátorky Pergnerové se stal normálním soutěžícím. S tím rozdílem, že vyhrát může už podruhé. Povede se mu to? A podaří se Vladkovi zachránit i vztah s milencem?

Video
Video se připravuje ...

VyVolený Vladko: Bojí se o vztah! Karolina Hošek, Petr Soukup