Jako by se se Sámerem zastavil čas. Od té doby, co se objevil v Superstar, si zakládá na vizáži nejmodernějšího tanečníka a zpěváka, který je za každých okolností obklopen krásnými ženami. Jenže Sámer se poněkud zasekl a jeho vystoupení a především pak narozeninové párty jsou pokaždé na chlup stejné. A to už nikoho nebaví.  

Své hosty nechává vždy ze zásady hodinu čekat. Pak se vynoří, vystylovaný podle posledních r´n´b trendů, a po boku má pokaždé jinou slečnu. S tou se fotí, líbá a objímá. Každý rok tak chce svému okolí zaplést hlavu, zda to není jeho milenka.

Bohužel tento fakt už nechává každého chladným. Stejně tak jako jeho taneční show, u kterých mu vždy asistuje několik nahých tanečnic či dokonce striptérek. Jediný, koho nadchla živá lesbi show, kterou si pro své hosty letos Sámer na narozeninách připravil, byl hlava rodiny Štikových - táta Michal. Ten si spolu s manželkou Monikou sedl hned pod pódium, aby měl lepší výhled.

Video
Video se připravuje ...

Issa není prostitut, přesto předvedl porno show. David Turek, Petr Soukup

Možná by se měl Sámer zamyslet nad tím, že opakovaný vtip není vtipem. Měl by se konečně vymanit ze svého zajetého cyklu a své fanoušky překvapit něčím novým. Éra po Superstar, kdy mu bylo 21 let, je už dávno pryč a Sámer by ve svých 28 letech mohl konečně dospět. Fingovaný sex na pódiu a staré odrhovačky už nikoho neohromí. Změna je život, Sámere...

Fotogalerie
9 fotografií