Nejstarší dcera Karla Gotta se narodila v roce 1973. Tehdy se ale nemanželské děti nenosily, a tak Dominika byla dlouhá léta Karlovým tajemstvím. „Dodnes mě mrzí, že jsem Dominiku tajil i před mojí maminkou. Tak si přála, abych měl děti...,“ stýská si dnes Mistr.

Podlehl tanečnici

Dominika je plodem lásky božského Káji a krásné tanečnice Toničky, které zpěvák podlehl při natáčení jednoho klipu. „To bylo poprvé a naposledy. Okouzlil mě ale natolik, že už jsem potom žádného muže nemilovala,“ svěřila Blesku Antonie Zacpalová (78). Když v roce 1982 Mladý svět uveřejnil na titulní straně fotografii táty Karla a devítileté Dominiky, fanynky zůstaly perplex! Zpěvákova matka Marie už nežila...

Nutno dodat, že Gott byl k veřejnému přiznání »donucen«. První, kdo o Dominice informoval, byl totiž německý časopis Das Goldene Blatt (Zlatý list).

Žije ve Finsku

O dceru se ale Gott staral od narození. Její mamince koupil byt na pražských Vinohradech, vše platil a obě štědře obdarovával. Dominika vystudovala hotelovku a chvíli dělala servírku. Pak se ale zamilovala do kytaristy metalové skupiny Stratovarius Tima Tollkiho a odstěhovala se za ním do Finska. „Jednou jsem za ní byl, ty bílé noci ale pro mě nejsou,“ netají Karel.

Dominika ale za tátou jezdí pravidelně. „Včera jsem jí volal do Finska, abych jí poblahopřál. Neuvěřitelné, jak ten čas běží,“ povzdechl si táta Gott. „Doufám, že v létě zase přijede a oslavíme naše narozeniny společně, jako každý rok...,“ dodává.

Fotogalerie
8 fotografií