Teplota okolo 35 stupňů Celsia, slunce praží a v Záboří to žije. Na natáčení pokračování komedie Zdeňka Trošky, Babovřesky II, přijeli slavní hokejisté Jakub Kovář, Jakub Voráček, Ondřej Pavelec, Radek Smoleňák a Jiří Tlustý.

Zatímco Voráček, Kovář a Pavelec si střihli miniroličku v jedničce, pro Radka Smoleňáka a Jiřího Tlustého to byla premiéra.

Zdeněk Troška je ze spolupráce s hokejisty nadšený. "Kluci jsou bezvadní, jsou prostě fajn, mají smysl pro humor, jsou velmi vnímaví a snaží se vše dělat před kamerou tak, jak jim řekneme. Mají prostě v sobě ten sportovní dril a je s nima bezva spolupráce, " chválil své herce režisér.

O tom, že jsou "hokejky", jak jim Troška říká, dobří na ledě, není sporu. S texty ale, zdá se, mají trochu potíže. „No s textem je problém. Ten text? No viděl jsem ho, jsem ho měl doma tři tejdny, tam ležel vedle postele, jo vypadal dobře ten text, vypadal pěkně...," smál se Radek Smoleňák.

Jeho kolega Ondřej Pavelec se rozpovídal trochu víc. „Tak nějak se od nás čeká spontánnost. Jako víme, co máme říkat, ale asi to nechají na nás trochu,“ dodal Pavelec.

Tak to vypadá, že se od Zdeňka Trošky v Babovřescích II. žádné velké duchaplnosti nedočkáme.

 

Fotogalerie
4 fotografie