Téměř před půl rokem vyvedl Václav Benda nový objev na společenskou akci, ale tvrdil, že jsou jen přátelé. Nyní se už se svou partnerkou Kateřinou Niklovou rád pochlubí, svůj vztah potvrdil i na sociální síti.
150 milenek

„Jsem teď spokojený. A to je vše, co chci na veřejnosti ventilovat,“ řekl Blesku Václav Benda, o jehož milenkách měla Alice vždy přehled. A to i v době, kdy žili jako manželé. Václav měl vystřídat neuvěřitelný počet žen – prý až sto padesát! Teď je ale jiná situace. Herečka už téměř rok žije s Michalem Topolem (28), který je o 11 let mladší než ona, a milenky jejího stále ještě manžela jí už žádné vrásky na čele nepřidělávají. „Kateřinu znám. Manžel ji přede mnou neschovává, vycházíme spolu v pohodě,“ svěřila Blesku Bendová.

Rozvod v nedohlednu

I když oba dva mají dlouhodobě vztahy, k rozvodu se prý zatím neschyluje. „Nechci se k tomu vyjadřovat,“ odvětila jen herečka.
Soudní tahanice se snaží oddalovat zřejmě kvůli nepříjemnému dělení několikamilionového majetku a péči o jejich děti Vašíčka (5) a Aličku (2,5).
Podobně to praktikuje i Leoš Mareš (36), který s manželkou Monikou nežije už tři roky a slovo rozvod zatím nepadlo.

Fotogalerie
5 fotografií