Zpěvačka se ale nenechala vyděsit. Pořád pracuje, a dokonce se chystá na dovolenou! Přece jen má doma profíka přes rození dětí – gynekologa a porodníka Miroslava Vernera (35), který přivedl na svět děti moderátorky Evy Decastelo (34) nebo dceru Kateřiny Kristelové (33).

Dám si dvacet

Ještě je brzy, aby přestala úplně pracovat, proto nepohrdla oprašovačkou muzikálu Hamlet, kde hraje královnu Gertrudu.

Fotografové Blesku zachytili Martu, jak se během zkoušení pořád něčím cpala a působila celkově unaveně. „Občas si i během zkoušky dopřála chvilku spánku,“ prozradil zdroj z Divadla Broadway. Únavu není radno podceňovat. Jandová o svém stavu kvůli pověrčivosti mluvit nechce, ale obtíže si nepřipouští. „Jsem v pohodě,“ řekla ledabyle.

Přestože byla zahalená do zeštíhlující černé barvy, její bříško, které se už pomalu kulatí, nešlo přehlédnout. A že se toho jiného stavu Marta opravdu vůbec nebojí, dokazuje i její rozhodnutí odletět s přítelem do Austrálie, kde se momentálně rekreuje i její otec Petr Janda (70) s rodinou a ostatními členy kapely Olympic. „Snad se z pražského sychravého počasí trochu prohřejeme,“ těší se zpěvačka.

Kouření zabíjí

Kvůli partneru Vernerovi zpěvačka přestala kouřit.Jenže v době, kdy se ženě splaší hormony, jsou chutě různé, a hlavně jim nejde poručit. Doufejme, že krabička cigaret patřila jinému herci.

Fotogalerie
4 fotografie