S paní Martinou (43) se život nemazlil, a tak se rozhodla, že chce změnu. Zatoužila po užším pase, ke kterému ji měla dopomoci známá doktorka Kateřina Cajthamlová z pořadu Jste to, co jíte. Místo toho se dočkala drsného odmítnutí přes mobilní telefon.

Po osmi měsících ji přišla zpráva od asistentky Kateřiny Cajthamlové plná vykřičníků, kterou paní Martina dokonce obrečela. "Asistentka mě seřvala! A já chtěla pod dohledem doktorky řešit jen svou váhu. Místo toho se mi dostalo sprostého jednání. Celé jsem to obrečela,“ svěřila se Aha! Martina.

Ačkoliv se doktorka Cajthamlová Martině omluvila, s hubnutím jí nepomůže. Další spolupráce je podle ní nepřípustná.

Cajthamlová se brání

Podle doktorky je podobná doba čekání na odbornou pomoc normální a ani zprávu, kterou odeslala její asistentka nepovažuje za pohoršující.  „Nešlo o sprosté jednání, sestřička pouze zbytečně použila diakritiku. Sama paní napsala sms zprávu, ve které bylo asi pět vykřičníku a čtyři otazníky. Myslím, že došlo k nějakému nedorozumění,“ svěřila se.

A dodává: "Mám psychoterapeutickou praxi. Záležitosti na hubnutí je poradenská činnost, a proto tito pacienti nedostávají přednost,“ řekla Aha! doktorka.

Fotogalerie
3 fotografie