Ivaně připadal její nos moc dlouhý a navíc na něm viděla hrbolek.

Cítila, že je jako partnerka českého Slavíka pod drobnohledem. Proto se ještě jako Macháčková rozhodla svou vizáž změnit. I když božský Karel na jejím nosíku nic špatného neviděl.

„Mně se Ivančin nosánek moc líbil. Pokud ho ale kvůli mně chtěla mít ještě hezčí a podstoupila zákrok, tak si toho velice cením,“ řekl Gott Blesku.

Neústupná

Ivana ale neustoupila. Svěřila se do rukou vyhlášeného plastického chirurga Jana Měšťáka z kliniky Esthé. „Nezlobte se. Já vám nic nemohu potvrdit. Jen pokud mě poprosí pacient, abych mluvil,“ řekl Měšťák Blesku.

Nicméně jeho práce hovoří za vše! Ivaně plastika navíc velmi prospěla. Nemluvě o tom, že nový nos jí jistě pomohl i k tomu, že nyní září na televizní obrazovce jako moderátorka VIP zpráv.

MUDr. Jan Měšťák
Autor: archiv Blesku
Jak probíhá operace nosu

Nejdříve se dlátkem sníží nosní přepážka a potom se kontinuálně snižuje hrbol nosu. „Operuji většinou v narkóze. Zákrok netrvá déle než 35 minut. Pacient u nás leží dva dny s tampóny . Potom ho pustíme domů se zasádrovaným nosem. Za 14 dnů sádru sundáme a pacient si ji nasazuje tak dva až tři týdny jen na noc,“ vysvětlil Jan Měšťák. „Mám za sebou už přes 2000 odoperovaných nosů, kolikrát dělám denně čtyři a víc nosů, a vždycky mám z toho dobrý pocit. Celkovou vizáž pacienta to opravdu změní a dopomůže mu k fantastickému pocitu,“ dodává.

Fotogalerie
6 fotografií