Soud mezi Darou Rolins a jejím bývalým přítelem Matějem Homolou, který rozhodne o opatrovnictví jejich dcerky Laury, se rychle blíží. Exmanželé v současnosti vychovávají čtyřletou Lauru střídavě, a tak není překvapením, že má Laura v hlavě zmatek.

Nedávno se prý Homola před svou dcerkou vyjádřil nelichotivě na adresu Darinina součastného partnera Rytmuse. "Matěj řekl před Laurou, že Patrik je debil. Tím mě opravdu zklamal a Lauře těmito řečmi dělá v hlavě ještě větší zmatek, než má teď," prozradila Rolins.

Laura, která přeci jenom více času tráví se svou maminkou Darou a tím pádem i s Rytmusem, se rapera ihned zastala. "Laura mi prozradila, že se Patrika ihned zastala a Matějovi řekla, že ho má ráda a že je to její kamarád," řekla Dara.

V souvislosti s neustálou bitvou o jejich dcerku prý Homola dokonce vytáhl i téma nejcitlivější. "Matěj i jeho právníci proti mě vytáhli tragickou nehodu z roku 2010. To mě opravdu zaskočilo. Nevím, co má společného dopravní nehoda s výchovou Laury," nechala se slyšet zklamaná Dara.

Expartneři na sebe dosud vytáhli opravdu nebývalou dávku špíny z minulosti a dá se očekávat, že tato slovní přestřelka bude dál pokračovat.

Fotogalerie
6 fotografií