Bývalý partner Dary Rolins a otec její dcery Laury, zpěvák Matěj Homola v roce 2008 tvrdil, že se zranil při jízdě na skateboardu na Ukrajině. Tvrdil, že si zlomil žebra a přivodil otřes mozku. To ale nebyla pravda. 

Homolu totiž na Ukrajině zatkli, kvůli držení marihuany. Aby se to ale neprovalilo, oznámil se svoji tehdejší partnerkou Darou Rolins, že se zpěvák zranil a leží v místní nemocnici.

Oddaná Rolins tedy sedla do auta a rozjela se na dalekou Ukrajinu pro svého nezodpovědného muže. S Darou tehdy na východ cestovala i její teprve tříměsíční dcerka Laura, která by spíše ve svých letech měla být v bezpečí domova a ne absolvovat nebezpečné cesty kvůli nezodpovědnému otci.

"Myslím, že tu cestu lidi zbytečně dramatizují, jako bychom jely někam do Asie nebo co. Vždyť je to kousek za Košicemi," řekla tehdy Dara Blesku, která nebezpečnou cestu tehdy zvládla s přenocováním v Bratislavě.

Dara si tedy vyzvedla svého Homolu, kterému zákaz opustit zemi vypršel až po šesti týdnech, když dostal za svůj kousek podmínku. Mužův skandál pak údajně proměnili v rodinnou dovolenou, kdy navštívili Koločavu, Mukačevo a hory Poloniny.

Fotogalerie
4 fotografie