Modelka Agáta Hanychová nechala syna na hlídání své mámě Veronice Žilkové a vrhla se s vervou do práce. Přijela s objemným nákupem a pak začalo praní. Jakmile na své zahradě připnula poslední kolíček na vyprané prádlo, rychle odjížděla k Žilkové, aby si vyzvedla Kryšpína.

„Je to moje sluníčko a je pro mě všechno,“ netají se Hanychová, že jí v tomto nelehkém období k dobré náladě přispěje každý synův úsměv. „V našem vztahu s Mirkem už není cesty zpět. Jeho nevěry jsem už nepřekousla,“ přiznala.

Dopita zdrhnul na Bali

Mirek Dopita také tráví momentálně všechen svůj čas se synem. Ale s tím z předchozího vztahu. A pěkně za hranicemi České republiky. V pátek, v den svých narozenin, vyrazil s prvním synem Mirkem na ostrov Bali. Doufá, že mu sluníčko, moře a pláž pomohou zapomenout na všechny trable.

Hned po návratu z exotického ráje ho totiž čeká procitnutí. Už 26. září stane před soudem kvůli incidentu na filmovém festivalu v Karlových Varech. „V tomhle za ním stát budu, snažil se mě bránit,“ řekla Hanychová o Dopitovi, kterému za trestný čin loupeže hrozí až osm let za mřížemi.

Fotogalerie
8 fotografií