Muži se Kateřiny bojí! To Blesku potvrdili jak režisér primáckého seriálu Jiří Adamec (64), tak Kateřinin bývalý milenec, podnikatel Peter Kovarčík (54).

Nebezpečné téma

„Nezlobte se, ale hovořit na téma Kateřina Brožová je velice nebezpečné,“ řekl včera Kovarčík. O své milence před mnoha lety neváhal prohlásit, že je to „nejdražší eskort servis.“ Dnes se na její adresu odmítá bavit, přestože v době jejich vztahu koupil Kateřině dům za 12 milionů.

Peníze jsou sexy

Kateřina má ráda peníze. „To je ale logické. Proč by měla být krásná žena chudá?“ míní režisér Jiří Adamec, který s Kateřinou pracuje již od dob seriálu Pojišťovna štěstí.

Adamec se také vůbec nediví, že Kateřina při rozvodu s multimilionářem, podnikatelem a synem exministra zemědělství Zdeňkem Tomanem, se kterým má dceru Kačenku, požadovala 95 milionů korun. „Krása vyžaduje odměnu, tedy dostatek všeho. Krása všude na světě stojí spoustu peněz,“ chápe Kateřininy nároky Adamec a celou věc uzavírá: „Je to úspěšná žena a ve středním věku nejatraktivnější česká herečka. Je krásná a ví, co chce. Proto má u mužů smůlu.“

Úděl krásných žen

Nároky, které Brožová má, ale zřejmě chápe jen její oblíbený režisér. V normálním životě totiž Kateřina budí v mužích obavy. Déle než tři roky se po boku Brožové neobjevil žádný muž.

„Muži se bojí, že jí nebudou stačit a že si zkomplikují život, že jim přivodí nepříjemnosti a trápení,“ míní Adamec. „Proto si ji netroufnou ani oslovit,“ dodává.

Podle režiséra si je totiž Kateřina vědoma své krásy a atraktivnosti, což z ní dělá osobitou a sebevědomou ženu. A taky vybíravou. Je prostě zvyklá na to, že ji muži obdivují. A když nějaký z nich náhodou dostane odvahu a začne se jí dvořit, tak dlouho přebírá, až přebere, a je zase sama. Přitom třeba přijde o zajímavého a atraktivního chlapa.

Brožová čeká…

Samota Kateřinu přesto trápí. „Možná se bojím, jsem nedůvěřivá a taky moc samostatná. Vztah nevyhledávám, čekám, až přijde,“ řekla Blesku sama Kateřina. „Nechci být ale sama, toužím po skutečné lásce. Na druhou stranu mi současný stav celkem vyhovuje,“ dodává herečka.

Fotogalerie
7 fotografií