Někteří hosté zvolili kreace hodné táborových ohňů, nebo grilování na chalupě. Jiní se nechali unést představou parníku a připomínali české turisty v Chorvatsku, jež se po večeři vyfikli na korzo přístavem. Mimochodem, choť režiséra Adamce, Jana, by jistě některého postaršího majitele jachty krátkým, flitry posetým topem, poodhaleným bříškem a bílými šortkami vyprovokovala k pozvání na palubu.

Sexbomby byly ve formě

Do své kajuty by jistě kdejaký playboy (i ten, co to nemá rád horké) rád dostal i Ivu Kubelkovou, či Kateřinu Brožovou, jež duchu společenské akce s nonšalancí na vysoké jehle dostály. Brožová ve stylu sexy decentní lady, který je pro ni příznačný. V jednoduchých rudých šatech vypadala skvěle a parádu na náročných podpatcích ustála, i když jejich vinou a také díky mezeře mezi lodí a přístavním molem téměř skončila ve Vltavě…

Hvězdy nepřišly, ale..

Další z protagonistek seriálu, Carmen Mayerová (dostala v něm roli stejně jako její manžel Petr Kostka a dcera Tereza) tiše dokazovala, že šarm věkem netratí. Carmen přišla se svým mužem a jejich dcera chyběla. Stejně jako většina hlavních postav z Cest domů, jimiž například jsou Jitka Smutná, Miroslav Etzler, Veronika Jeníková, Ivan Bareš, Láďa Potměšil v čele s Aloisem Švehlíkem.

Jeden z nejmladších herců, Adam Mišík (ztělesňuje Ondru Dvořáka) se stal nejlépe oblečeným mužem party. V saku, košili s vázankou, úzkých džínách, kotníčkových teniskách a helmou vlasů na hlavě ztělesňoval chlapce, o němž kdejaká pubertální dívka sní. I Justin Bieber by záviděl!

Fotogalerie
12 fotografií

Tichá voda strhla břehy a Štěpánek byl v ohrožení

Každý mejdan má svou hvězdu. Svého exota. Tuhle roli tentokrát sehrála šestadvacetiletá herečka (seriálová Vendy Bernátová) Petra Horvátová. Sympatická, zcela nenápadná, průměrně za účasti jemného nevkusu leckdy oblékaná mladá žena ztělesňující typ, jenž se nazývá tichou vodou. Tichá voda Petra však tentokrát břehy nepodmílala, ale rovnou je strhla tím, jak se téměř do němoty opila. Její cesta domů byla těžká, dokonce za pomoci městských strážníků. Nicméně přiznejme si: Tohle se děje i v nejlepších rodinách.

Zkrátka stane se. Jedná se o nevinný skandál, který druhý den za účasti kocoviny vyšumí. Její kolega, za českého Belmonda považovaný Martin Kraus, party ustál a snažil se dostát image charismatického chlápka, po němž ženy šílejí. V jejich obležení se ale ve skutečnosti ocitnul o hodně starší kolega Petr Štěpánek. Přízeň dam, zejména produkční Kateřiny Houskové, mu dělala dobře a zároveň ho za přítomnosti fotografů znervózňovala…

P.S.: Účel světí prostředky

Cesty domů, které se s koncem prázdnin opět vrátí na obrazovku, potřebovaly dát o sobě vědět. Připomněly se party připomínající veselou sešlost famílie, v níž vždycky někdo září a jiný se stává černou ovcí rodiny. Kdo tedy na hvězdně obstál a kdo propadnul?