Manželství Gabriely Partyšové je nestandardní, stejně jako jejich společní intimní chvilky. Do postele s Koktou nevleze, jestliže není dostatečně ukojená od jiných mužů, a její manžel to má právě naopak. „Pomiluje se se mnou a pak jde do baru okukovat jiné. Mně to vůbec nevadí, koho by taky bavilo se pořád dívat na Partyšovou,“ má na tohle jasný názor.

Babochlap Gábina

Sama o sobě Gabriela prohlašuje, že je babochlap. „Sex je přeceňovanej. Myslím si, že kdyby se tak moc neřešily nevěry, hned je hádka a po ní odstěhování, tak by bylo daleko více šťastných manželství,“ sdílí Partyšová tyhle mužské názory, které uplatňuje i v praxi.

Její románek s fotografem Danielem Zahrádkou (32) mluví za vše. „Je jaro, zapalují se mi lýtka a Dan je muž, ke kterému jsem vzplanula,“ vystrubuje do světa a její manžel jejímu pobláznění tolerantně přihlíží.

„Říkám si, že co se má stát, se stejně stane, a ničemu člověk nezabrání. A žárlivostí ničemu nepomůžete. Pokud jde jen o sex, tak to nepovažuji za nevěru. Nevěra je až vztah,“ dal svým způsobem Kokta Partyšové svolení.

Fotogalerie
13 fotografií