V karnevalovém reji se v pondělí večer v jednom pražském hotelu představila módní show Top Secret 2012. Šestý ročník přehlídky nabídl kolekci spodního prádla jedné české značky. Poprvé na přehlídkovém molu Češi zhlédli také ojedinělou diamantovou podprsenku v hodnotě 60 milionů korun. Ta ale na svou cenu příliš honosně nevypadala. Spíše byla takovou chudou příbuznou světové značky spodního prádla Victoria´s Secret.

Provokativní spodní prádlo v rozmanitých barvách zpestřil svými originálními kovovými a dřevěnými konstrukcemi ve tvaru křídel, vějířů a karnevalových masek český módní návrhář a designér Petr Kalouda. Přehlídku otevřely benátské karnevalové masky a inspirace ohnivou Afrikou, jejíž modely zdůrazňovaly přírodní materiály. Mezi známými modelkami byly například Iveta Lutovská nebo Aneta Vignerová.

To je rozdíl! Podprsenka zahraniční a české výroby

Porovnejte sami. Vpravo podprsenka za 60 milionů korun české výroby a vlevo podprsenka Victoria Secret za 2 miliony dolarů (cca 40 milionů korun)
Autor: Hermina.cz, Profimedia.cz

Bílá podprsenka posetá stovkami diamantů a drahých kamenů zasazených do bílého zlata měla být vrcholem večera, ale byla jen chudou příbuznou slavné podprsenky Victoria´s Secret, kterou předvádí každý rok topmodelky věhlasných jmen jako jsou Adriana Lima, Miranda Kerr, Karolina Kurková nebo Heidi Klum. Napodobeninu předvedla slovenská modelka Mária Zelinová, finalistka Miss Slovensko 2010.

Nákladná podprsenka byla součástí kolekce ruská zima, v níž převládalo romantické bílé spodní prádlo s bílými kožešinami a bílými diamanty. Její předvedení provázela podle pořadatelů velká bezpečnostní opatření. Přehlídku uzavřela inspirace americkou popkulturou, která ukázala spodní prádlo s rozvernými Kaloudovými konstrukcemi na motivy Spidermana, indiánů, Hello Kitty nebo McDonald's. Večer zpestřila britská kapela Kosheen se zpěvačkou Sian Evans.

Fotogalerie
36 fotografií