I když Dolly dva dny nespala byla ve výborné náladě a s ničím neměla problém. Do horského střediska dorazila v oblečku vhodném na diskotéku - top s hlubokým výstřihem, lodičky na vysokém podpatku, ale přesto v pohodě nasedla na sněžný skútr a nechala se vyvést pod sjezdovku, kde probíhala bikini party.

"Vůbec jsem nevěděla, že budu muset být venku. Myslela jsem, že budu sedět v nějakém baru pod sjezdovkou a vše pozorovat přes sklo," vysvětlila Blesk.cz, proč si na hory nevzala sněhule a péřovku. Buster do Jasné dorazila v soboto přímo z Rakouska, kde v pátek absolvovala první kolo taneční show. "Jsem špatná, moc špatná. Vůbec mi tancování nejde, neumím tančit líp než striptýzová tyč. Samotnou mě překvapilo, že jsem nevypadla, i když mi porotci dali nejméně bodů. Asi mě v soutěži udrželi fanoušci," míní bývalá hvězda pornofilmů.

Buster do Nízkých Tater doprovodil o patnáct let mladší milenec, stylista Tim. "Jsme spolu už dva roky a je to pořád super," pochlubila se Dolly, která nechyběla na večírku v klubu Happy End. Ale dlouho se nezdržela, přece jenom dva dny nespala, a tak se svou láskou odjela na hotel.

Fotogalerie
8 fotografií