Agáta si s ničím a hlavně s nikým servítky nebere. Když zjistila, že na její akci přišel Domenico Martucci, kterého nepozvala, okamžitě ho nechala vyhodit.

"Když už přišel jako nezvaný host, kterého neznám, je slušnost alespoň pozdravit a představit se. A hlavně, co je za drzost přijít někam, kam ho nikdo nepozval? Chová se stejně jako holubí letka," rozčilovala se modelka. A tak se italský hrabě se svým doprovodem, exmanželkou manžela Evy Decastelo Štěpánkou, pěkně otočil na podpatku a odkráčel pryč.

Po zahájení vernisáže lechtivých fotografií, které pořídil fotograf Jaroslav Urban na svazích i hotelích střediska Jasná v Nízkých Tatrách, proběhla dražba. Během chvilky se všechny fotky prodaly za neuvěřitelných 140 tisíc korun. Suma šla na realizaci projektu "Vzdělání nezletilých matek" Občanského sdružení Peppermint.

Po aukci se hosté přesunuli do nedaleké restaurace CarpeDiem. Tam se objevil i Agáty snoubenec a otec syna Kryšpína Mirek Dopita s jejich společnými kamarádkami, sestrami Dvořákovými.

Fotogalerie
10 fotografií