"Na Vánoce budu samozřejmě s Vlaďkou. O tom, že by děti chtěly být se mnou, nevím, byl bych sice rád, ale absolutně se mnou nekomunikují," svěřil Blesk.cz Tomáš. Vánoce tedy stráví podobně jako loni jen ve dvou, nebo vlastně ve třech - s ještě nenarozeným synem ve Vladčině bříšku.

Podle všeho je ohledně porodu čeká ještě jedno velké rozhodnutí. Není totiž jasné, jestli Tomáš bude u porodu. Sám by si to moc přál. "Byl jsem u porodu obou svých děti, mám s tím tedy zkušenosti," řekl. Vlaďka, která prý přibrala už 10 kilo (ale rozhodně  si však zatím jistá není. "Bojím se, že se budu stydět. U porodu Viktorky se mnou byla kamarádka...," přiznala. Pokud ale všechno půjde podle plánu, mohla by mít na rozmyšlenou ještě skoro tři měsíce.

Video
Video se připravuje ...

Tomáš Řepka o vztahu s dětmi a prožívání těhotenství partnerky Vlaďky Jan Jedlička

A jak se chlapeček bude jmenovat? To Vlaďka nechtěla prozradit, malou nápovědu ale dala: "Jméno není v kalendáři a znamená bojovník." Nabízí se tedy jména Markus nebo Marcel (ten však ve většině kalendářů je). Je tu ale i možnost, že Tomáš Řepka sáhne do řecké mytologie a vyjádří svou věrnost klubu a pojmenuje svou ratolest Spartakus.

Co myslíte vy? Své tipy pište do diskuze.

Fotogalerie
11 fotografií