„Pro začátek má Filip v Praze už připravené zázemí,“ zdráhavě přiznala Blesku Bílá. Výpis z katastru nemovitostí ale hovoří za vše. Filip je pánem luxusního bytu, který má své místo i v rejstříku památkově chráněných objektů.

Syn zpěvačky bude obývat čtvrté poschodí, což je nejideálnější. Na zvonku od bytu má už dokonce svoje jméno, stejně tak na zvonku u vchodových dveří. Nemovitost je v rejstříku ale stále napsána na Bílou, Filip ještě není plnoletý. I tak je pohádkové bydliště už jeho. „Život mě naučil myslet na budoucnost. A investovat do nemovitostí považuji za víc než rozumné. Pojišťuji tím celou svou rodinu,“ míní Slavice.

Vzhledem k tomu, jak umí Bílá okolí, a obzvlášť svou rodinu rozmazlovat, bude se mít Karolína, Filipova první velká láska, asi moc dobře. „I snacha bude u nás jako v bavlnce,“ dušuje se také zpěvačka, která se vůbec nebojí, že jí Filip jednou uteče.

„Bylo by nepřirozené, kdyby jednou Filip nešel do světa. Třeba si ale nevěstu přivede naopak domů. U mě bude mít Filip domov a stabilní zázemí pořád. Takže i jeho partnerka. Jestli ale bude chtít poznat život i za zdmi našeho domu, tak ho jako matka nikdy brzdit nebudu. Jeho lásku budu mít vždycky ráda. Myslím, že budu i dobrá tchyně, která rozmazluje,“ je přesvědčena Bílá.

Filipovi v centru Prahy zajistila blahobyt. Kaprova ulice ale není jediným místem, kde Lucie koupila »klíč od dveří«. „Je důležité investovat, pokud to jen jde. Tím sebe i svoji rodinu pojišťuji na zítřek,“ uzavírá Bílá. Lucie ale »pojistila« do budoucnosti i celé Otvovice, kde žije. Opravila na své náklady kostel, kapličku, zrekonstruovala místní školu, kam sama chodila, místní hřiště. „Tohle všechno považuji za svoji povinnost.“

Fotogalerie
6 fotografií