O svatební noci se většinou na sex manželé jen zřídka zmohou. Pohlreich ale chtěl pravý opak, a tak se se Zdeňkou dokonale krotili i v alkoholu.

Honzík Pohlreich (12) tedy dokonale zastínil svého otce. Spolu se dvěma čerstvě nabytými bratry se postaral o pořádný humbuk. Díky Pohlreichově odchodu na kutě se posvatební veselí neslo v prvním patře zámku ve velmi poklidné atmosféře.

Zato v přízemí to žilo. Syn Honzík společně se svými bratry a dalšími dětmi svatebčanů se postarali o vlastní zábavu. A ještě po desáté hodině večerní hýřili větší energií než jejich rodiče. Rozpoutali polštářovou bitvu, hráli si na schovku a rozdali si to ve slovní kopané. Novomanželé tak mohli v klidu odplout do útrob svého apartmá a oddávat se radovánkám láskyplné svatební noci.

Druhý den svatebčané nepočkali ani na oběd, ještě dopoledne se všichni sbalili a sborově zamířili směr Česká republika. Novomanželé ve Švýcarsku ještě zůstali, aby si to užili alespoň chviličku sami.

Svatba byla bezvadná. Nalili se všichni až po ohryzek. My dlouho nevydrželi, ale někteří hosté hýřili až do rána. Mám z celého svatebního výletu bezvadný pocit,“ uzavřel šťastný Pohlreich.

Video
Video se připravuje ...

Pohlreich prozradil, že Zdeňku bere do Thajska David Malík

Fotogalerie
10 fotografií