"Hrála jsem to poprvé a docela mě to bavilo," přiznala po zápase Nosková, které vojenská výstroj fakt slušela. "No, nevím, ale je pravda, že zakryje nedostatky a různé přezky a pásky zvírázní to hezké," usmívá se zpěvačka. Ta byla jednou ze slavných, které se v bývalém vojenském prostoru v Milovicích zúčastnila paintballového turnaje.

Přestože „vojenská hra“ se na první pohled zdá být opět mužskou doménou, tentokrát zvítězily dámy. Kluci měli ze začátku špatný pocit z toho, že mají bojovat proti něžnému pohlaví. Když ale viděli, s jakou vervou se modelky do akce pustily, šli do toho také naplno.

"Holky celkově dokáží být velmi zákeřné, mnohem víc než my. Musíme jim to nějak vrátit a tady máme příležitost," prohlašoval Martin Písařík. Protože ale pospíchal na natáčení primáckého seriálu Cesty domů, nestihl si boj pořádně užít a Paintball Club v Milovicích opustil předčasně. "Strašně mě mrzí, že si pořádně nezastřílím, ale teď jedu točit s Kristýnkou Leichtovou, ta mi vynahradí aspoň ty modelky," dodal Martin.

Fotogalerie
5 fotografií