Naše druhá největší komerční televize hodlá vyhovět sportovním fanouškům a rok poté, co zrušila sportovní relaci, ji hodlá zařadit zpět na obrazovku. A profl áknutý Poulíček je pro to jako dělaný. „Místo a čas pro sport budou muset udělat Krimi zprávy a Krimi zprávy plus. V budoucnu se umenší jejich rozsah,“ prozradil ještě zdroj z Primy.

Mluvčí televize Jana Mrákotová byla k plánovaným novinkám méně sdílná. „Změny týkající se vysílání komentujeme, až když jsou pro diváky přímo aktuální,“ řekla lakonicky. Pavel Poulíček začal se sportovním zpravodajstvím už v 17 letech v rádiu. V roce 1994 nastoupil na Novu, kde dělal vedle sportu ještě v té době dost populární televizní soutěž Kolotoč.

Po 15 letech ho v roce 2009 z Novy vyhodili. Pak Poulíček pracoval v agentuře, kde opečovával obraz Českých drah před veřejností. Loni založil ještě se dvěma podnikateli internetovou agenturu. Před devíti lety se oženil s modelkou Martinou Böhmovou, která ho po čtyřech letech opustila kvůli muzikantovi Richardu Krajčovi. Poulíček včera nezvedal telefon.