"Matýsek se nejprve vody hrozně bál, vůbec se nechtěl ani potopit. Ale nakonec strach překonal a pak byl ve vodě pořád. Dokonce mi teď každé ráno říká, kdy zas pojedeme do Turecka, že by se chtěl potápět," řekla nadšená maminka Libuška s tím, že největší podíl na tom má její partner Ivan, který Matyáše naučil plavat.

Vojtková se rozhodovala mezi třemi destinacemi, Egyptem, Řeckem a Tureckem. Nakonec na doporučení kamarádky, zpěvačky Ilony Csákové, zvítězilo Turecko. S partnerem a synem strávili dva dny na výletech. Jednou byli v delfináriu, podruhé na pirátské lodi, když pluli do starověkého města Side.

Libuška si svého současného partnera nemůže vynachválit, i když zatím další dítě nebo vdavky nejsou v plánu, užívají si sebe každý den. "Mají s Matyáškem krásný vztah. Ivana mám moc ráda, ale zatím do budoucnosti moc nekoukám, uvidíme, co přijde," říká Vojtková, která s podnikatelem Ivanem Bleyerem chodí od června letošního roku. Už nyní ale plánují další dovolenou, tentokrát se chtějí vydat v říjnu do Maďarska, kde navštíví místní aqupark a lázně.

Fotogalerie
7 fotografií