Kvůli chybějícímu notářskému ověření je jejich předmanželská smlouva neplatná, a rozvod se tedy může protáhnout. Budou ho provázet i nechutné tahanice o majetek? Taková představa Čejkovou spíše pobavila. „To je směšné. O jakém majetku to mluvíte? Dům jsem vybudovala s Čejkou, Marek si u mě žil jako v pětihvězdičkovém hotelu, ale nic za něj neplatil. Ani korunu jsem od něj neviděla,“ prozradila Čejková.

Je zklamaná, protože si musela po třech letech soužití přiznat pravdu. „Nevěděla jsem dobře, koho si beru. Pozdě jsem zjistila, že mu jde hlavně o to, aby se díky mně zviditelnil. Chtěl mě využít, aby získal kontakty. To neklaplo, protože já do společnosti nechodím, na rozdíl od něj mě to vůbec nebaví,“ říká s trpkým úsměvem Mirka Čejková.

Tři roky prý vydržela v manželství jen kvůli tomu, že si pořád odmítala veřejně přiznat, jak naletěla. Až letos v létě se rozhodla, že svou chybu raději uzná. „I kvůli tomu věčnému propírání mého soukromí v médiích chci, aby bylo dnešní rozvodové jednání přístupné novinářům. Ať to slyší sami. A konečně to všechno skončí,“ přeje si Čejková.

Fotogalerie
13 fotografií

První rozvod byl decentní

V době prvního manželství s podnikatelem Všetečkou se Mirka dostala na výsluní divácké přízně. V anketě TýTý 1993 získala nejen cenu jako moderátorka, ale stala se i absolutní vítězkou a porazila tak Karla Gotta! Vztah ale bohužel neobstál kvůli postižení jejich dcery Petry. Rozváděli se ovšem decentně, téměř nikdo kromě nejbližších přátel a rodiny o tom nevěděl.

Druhý a třetí rozvod byl jako přes kopírák

S druhým mužem, golfistou Alexem Čejkou, má Mirka dva syny, Alexe a Felixe. Když vztah začal skřípat, vzdala se Mirka dokonce své práce v televizi a odjela za svým mužem do Ameriky, aby spolu mohli trávit víc času. Ani tato oběť ovšem nezabrala, manželství stejně vzalo za své. Rozchod ale už na rozdíl od prvního rozvodu provázela nejrůznější udání. „Čejka mě týral, tahal mě za vlasy po schodech,“ tvrdila Mirka. Mluvilo se i o tom, že má známý golfista milenku a že svou ženu podvádí. Nakonec prý ale našli společnou řeč.

„Až mnohem později, když si Alex vedle sebe položil účty, které by měl platit za naše děti do konce života a co zaplatil za rozvodového právníka, pochopil. A pak konečně našel odvahu se setkat se syny. Přijeli za ním kluci připravení pro jeho svět, mluvili anglicky, hráli golf a vysvětlili mu, že chápou, proč s námi nebydlí, když je ten golfista. Ani stín toho, že bych je proti němu kdy štvala. Tak dal Alex padáka právníkovi a začali jsme normálně fungovat,“ popsala Čejková v nedávném rozhovoru pro Reflex.

Třetí rozvod s fotbalovým manažerem Vítem je jako přes kopírák s Čejkou. Mirka na svého muže zavolala policii. Podala žalobu za napadení, ale protože se nakonec neprokázalo, policie Víta neobvinila. Na rozdíl od Čejky ale s Vítem po rozvodu nechce mít už nic společného...