"Letos nebude oslava v baru s kamarády, jako tomu bylo loni, ale čistě v rodinném kruhu. Od čtvrtka k nám najíždí moji a Tomášovi rodiče, příbuzní a kamarádi. V sobotu chceme pro všechny uspořádat velkou grilovačku. Už se na to moc těším," prozradila Blesk.cz Vlaďka, která pro kamarády uspořádá oslavu až příští týden.

I když Erbové od rána chodí blahopřejné esemesky, dokonce i od první lásky, tak jí trápí zdraví dcery Viktorky.

"Viktorinka se vrátila z tábora v přírodě nemocná, takže celý den jezdíme po vyšetřeních. Ale není to nic vážného. Odpoledne jí vezu do Teplic za jejím tátou, bude u něj do do čtvrtka. Se Zdeňkem mám po rozvodu opravdu skvělý vztah, na všem se dokážeme dohodnout, žádné problémy nebo stresy," tvrdí Vlaďka.

Vlaďka Tomáše moc miluje
Autor: Michal Beránek Sport

Po návratu čeká vnadnou krásku romantická večeře s Tomášem a předání dárku. "Už jsem si dárek vybrala, vyzkoušela, tak snad ho dostanu," usmívá se modelka., která po delším naléhání přiznala, že se to bude prsten. "Ale není to zásnubní. Tomáš mi chce dát zásnubní, až bude rozvedený."

Řepka měl se svou manželkou nedávno první stání u soudu, ale to se týkalo dětí, další už bude o rozvodu. Pokud vše dobře půjde, měli by být manželé brzy rozvedeni a fotbalistovi už nic nebude bránit v tom, aby svou půvabnou přítelkyni požádal o ruku.

Fotogalerie
12 fotografií