Herečka se o konci vztahu s manželem a o nových začátcích s milencem rozpovídala v rozhovoru pro časopis Instinkt. "Už se to začíná rozmotávat. S Pavlem nezačaly žádné boje, normálně jsme se dohodli během dvaceti minut. A je krásný, že nic z toho, co bylo, se rozchodem neničí. Nestrávila jsem sedm let s blbcem, ale se skvělým člověkem. Že se naše cesty rozešly? No ano. S Pavlem jsme se dohodli, že si budeme vycházet vstříc, aby to vyhovovalo hlavně dětem. To je všechno," konstatovala herečka.

Vilhelmová nejen, že promluvila o rozchodu, ale i o vztahu s mladým milencem a zpěvákem Vojtou Dykem. V rozhovoru se svěřila, že se rozhodně nehodlá nyní nějak vázat a společné bydlení není zatím na pořadu dne. Je prý ráda sama doma s dětmi.

"Asi to k tomu směřuje, ale nechci nic přeskočit. Jen se pořád tetelím z té svobody. Možná to zní nespravedlivě, protože Pavel je čestný, poctivý a skvělý člověk - úžasný muž, ale jsem šťastná sama. Začínám s někým, komu můžu říkat jen pravdu. Je to krásné, ale nejsem ve fázi "budeme spolu bydlet". Nechci skočit do toho, z čeho jsem vyklouzla. Rozhodla jsem se být sama, se dvěma dětmi, dělat práci naplno."

Fotogalerie
11 fotografií