Dvaatřicetiletá Vilhelmová není klasicky krásná, ale bezesporu je křehce půvabná. Jedinečně přitažlivá, což ocenil i její současný milenec, o sedm let mladší herec a zpěvák Vojta Dyk, kterého jí armáda holek závidí. A spousta z nich se zřejmě ptá, proč se jejich idol zamiloval zrovna do Tatiany. Matky dvou dětí, která nikdy (na rozdíl od něj) sex symbolem nebyla.

Faktem je, že Tatiana na počátku své kariéry spíš působila jako nevýrazná holka odvedle, kterou zjevem i stylem válcovala její největší kamarádka Aňa Geislerová. V posledních letech ale začala Tatiana Aňu v atraktivnosti dohánět, srovnala s ní krok i v popularitě. Tatianin styl doznal změn ve prospěch glamour elegance, byť k sofistikované lady měla a má vždy dost daleko. Jenže pak přišla láska, která s člověkem zamává...

Rapsodie v modré na hraně

Vilhelmová se zkrátka postupujícím věkem stává zajímavou dámou. Ona sice není a nikdy nebude typem kreativní ikony módy bořící konvence odívání jako Geislerová, ale o to víc může být inspirativnější pro jiné. A také je víc než pravděpodobné, že jí mimomanželský, nyní už oficiálně přiznaný poměr s přitažlivým fešákem Dykem, dodal sebevědomí a s ním spojenou touhu prodat své ženství naplno.

Móda je pro takové sebevyjádření rozhodně dobrá, ale i zrádná, pokud postrádáte sebereflexi, kterou v případě džínového outfitu Vilhelmová evidentně neměla. V rámci stávajících retro trendů je koncept denimového outfitu sice teoreticky (až na spoustu příliš efektních, stylově protichůdných doplňků) dobrý, ale typu Tatiany naprosto nesvědčí. Propínací tuba z její štíhlé figury dělá asexuální jitrnici a délka nad kolena plus kozačky nad kotníky tento dojem ještě umocní.

S módou je to totiž podobné jako s láskou, kterou si Tatiana nyní bezpochyby plně užívá. Pokud schází schopnost zdánlivé drobnosti rozeznávat, může se i ten nejlepší úmysl zvrtnout v tragický omyl. Doufejme tedy, že v případě Vilhelmové zůstane u excesů pouze na poli stylingu a ve vztahu s Dykem jí zdravý, před průšvihy chránící instinkt, podrží.

Fotogalerie
8 fotografií