Když už do vínku dostaly slavné jméno, tak by byla škoda toho nevyužít. Ne nadarmo se říká, co je doma, to se počítá.

Denisa Bednářová (6 měsíců)

Rodiče: Česká Miss 2007 Lucie Hadašová a hokejista Jaroslav Bednář

Půlroční holčička se krátce po narození stala tváří kočárků, jejichž cena startuje na dvaceti pěti tisících. Firma vyrábí ještě repliky starodávných modelů, které se vyráběly do královských rodin. Ty stojí šedesát tisíc korun.

Lucie Hadašová s dcerou Deniskou
Autor: Tommy Hilfiger

Michael Decastelo (1,5 roku)

Rodiče: Moderátorka Eva Decastelo a manažer René Decastelo

Roztomilý klučina je stejně jako maminka velký módeman, a tak není divu, že si ho jistá módní značka vybrala jako tvář dětské kolekce. "Jdu na mateřskou, a tak už za mě maká Michálek," tvrdí se smíchem Eva, které se zanedlouho narodí dcera.

839926:gallery:true:true

Kristian Kokta (3 roky)

Rodiče: Moderátorka Gábina Partyšová a podnikatel Josef Kokta

Kristian svou slavnou maminku doprovází ve společnosti téměř od narození. Ale teprve nedávno se společně zapojili do propagace nových čistících prostředků. "Jako máma, po čůrání Kristiánka nutím, aby si ruce umyl. Učíme se hrou, takže si myslím, že tenhle bezdotykový dávkovač je skvělej," říká Gábina.

839928:gallery:true:true

Charlotte (5) a Nelly (3) Gottovy

Rodiče: Zpěvák Karel Gott a moderátorka VIP zpráv Ivana Gottová

Gottovy dcery jsou již od narození pod mediálním tlakem, a tak není divu, že je mezi firmami o ně rvačka. Zatím se to podařilo jen jediné, a to výrobci luxusních postelí. Holky se po ní neválely samy, ale i se svými slavnými rodiči. Před půl rokem se Charlottka s Nellinkou objevily v upoutávce TV Prima.

783704:gallery:true:true

Fotogalerie
6 fotografií