Spolupráce dýdžejů Uwy a Lucasa pět má díky nám, vymysleli jsme mu i image,“ svěřil Uwa. „Lucas ho přivedl jako Martina, který prodával kabelky. Byl rozvedený a měl dvě dcery, které od dvou let vychovával sám. Teď už je oběma přes dvacet,“ osvětlil Elvisovo soukromí. Pak se ale téměř padesátiletému otci od rodiny vymkl život z rukou.

Fotogalerie
1 fotografie

Pro mě je to už jenom dement

„Začal s námi chodit po mejdanech, chytil druhou mízu a zblbnul,“ pokračoval Uwa. „Asi někdy před půl rokem jsme s ním skončili. Začal s drogami a nechtěl jsem ho ani do auta, abych se nedostal do průšvihu. Mám malé děti, tohle nemám zapotřebí,“ svěřil.

„Jsem v showbyznysu jednadvacet let, drogy na lidech poznám. Řekl jsem mu, že už s ním nechci mít nic společného, aby mě někdo nespojoval s feťáky,“ upřesnil. Poté se s ním nevídal, i když věděl, že se Elvis dál pohybuje v centru Prahy v oblíbených klubech zlaté mládeže.

Na jeho jméno narazil opět na policii, kam byl pozván k podávání vysvětlení. „Ptali se, zda jsem věděl, že drogy bere a prodává. Jestli jsem je kupoval já nebo někdo, koho znám. Pro mě je to už jenom dement, kvůli kterému mám zbytečné problémy,“ uzavřel Uwa.