Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Krainová: Utrhla se od plotny! V luxusním svetru

/
  • Simona Krainová opět ukázala syna jen v mobilu
    14. prosince 2010 ● 14:30

    Modelka Simona Krainová (37) se šest týdnů po porodu syna Maxima opět ukázala ve společnosti na křtu knihy Haliny Pawlovské.  „V podstatě jsem si jen odskočila od plotny," svěřila se mateřstvím znavená Krainová. Ale naštěstí na sebe hodila černý svetr se zlatými kroužky luxusní módní značky.

    "S Halinou jsme letité kamarádky, takže prosbu, abych se stala kmotrou její poslední knihy, jsem přijala velmi ráda. V podstatě jsem si jen odskočila od plotny, protože už nějakou dobu bydlíme v centru," řekla Blesk.cz Krainová, která se stala kmotrou Halininy knihy Ještě že nejsem papež. "Když jsem přišla do showbyznysu byla jsem hodně mladá a byla to právě Halina, která mi podala pomocnou ruku," přiznala šťastná maminka šestitýdenního syna Maxe. Simoně to po porodu hodně slušelo a rozhodně to nebylo jenom černým luxusním svetříkem se zlatými kroužky z butiku zámožné podnikatelky Tamary Bendlové.

    Manželé dorazili na křest sami, synka svěřili chůvě. "Je to strašně hodné dítě, jestli plakal čtyřikrát, tak je to moc," tvrdí Karel, který se na akci nečekaně potkal se svým otcem, hudebníkem Karlem Vágnerem. Toho víc než syn zajímala snacha. "Táta jak vidí pěknou ženskou, tak ho nic okolo nezajímá. Jsme oba stejní," rýpl si Vágner mladší.

    Simona s manželem a tchánem
    Autor: Pavel Machan

    Simona se s manželem Karlem Vágnerem před porodem odstěhovala ze svého dejvického podkrovního bytu, jež prochází rozsáhlou rekonstrukcí, do bytu na Praze 2. Tři týdny po narození syna celá rodinka přesídlila do centra, a to do apartmánu ve Slovanském domě. "Byla to akce blesk, během jednoho dne jsme vše zvládli," tvrdí se smíchem Vágner. "Doufejme, že to tak bude i příští rok, až se budeme stěhovat zpět do Dejvic," přeje si podnikatel.

    Nová kniha Haliny přitáhla do francouzské restaurace La Gare hodně známých obličejů. Herečka Veronika Freimanová poprvé na veřejnosti ukázala přítele Vladimíra, Markéta Hrubešová dorazila s dcerou Christel, kamarádky na život a na smrt Květa Fialová a Naďa Konvalinková probíraly novinky a popíjely červené víno a Dana Batulková nadělovala dárky kamarádům.

    Fotogalerie
    9 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 18

pgga: co to psal(la)...co je tady ten point? Ze Simona Krainova si dovolila odejit na "par" od ditete? Nebo ze mnela "luxusni svetr"///mnela si vzit na sebe co? Nepochopitelne

(16. 12. 2010 05:58)

lemonkaaa: vypadá skvěle, jen tak dál , zato Halina by se měla zamyslet, je to děs

(14. 12. 2010 21:03)

mujboze: ...včelí královna je početěna, ...trubec vágner splnil poslání... a ...kromě toho ...i dyž halina je vodhalena ...není třeba pokání ...neb dyby přišla na zem pohroma ...naplnila by i halina její poslání ...a taky prázdný míkárny.... Karel Havlíček MáchaL

(14. 12. 2010 20:45)

mujboze: dobrý

(14. 12. 2010 20:24)

street:

(14. 12. 2010 20:03)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy