Moderátor ji zatáhl do byznysu, stejně jako on se i Hanka stala hráčkou pokerových turnajů Celebrity poker tour. Podle informací Blesku za jeden turnaj zinkasuje 5 tisíc korun. Měsíčně si tak přijde na 20 tisíc korun!

Nejen že se se svojí novou milenkou Mareš bez okolků chlubí na veřejnosti. Teď zašel zamilovaný moderátor ještě dál. Už pár týdnů s ním Hanka sedává u pokerového stolu. Díky vztahu s Marešem tak dostává ještě donedávna tuctová misska jednu pracovní nabídku za druhou.

Víc práce díky Leošovi

„Když chodíte s mediálně známým chlapem, lidi si vás pak zvou na akce a chtějí vás. Práci jsem měla i předtím, ale nyní, když jsem s Leošem, mám toho najednou víc a vím, že je to jen díky Leošovi,“ přiznala Svobodová. Stejný záměr jako s Hankou měl Mareš i se svojí expřítelkyní Gabrielou Dvořákovou (22).

Fotogalerie
3 fotografie

Také ji chtěl protlačit do pokerových turnajů, jenže trochu narazil. „Dvořáková poker vůbec nepochopila, je tak na úrovni pexesa. Naštěstí Hanka je o něco chytřejší, a jen co si s ní začal, stala se z ní vášnivá hráčka, stejně jako před časem z Leoše,“ prozradil Blesku jeden z dalších hráčů pokeru.