Na módní přehlídku do Žlutých lázní dorazily obě slečny bez svých partnerů v doprovodu kamarádky. Při příchodu se pozdravily, prohodily pár vět a šly si každá svou cestou. Zatímco Gábina vypadala v pohodě a rozdávala úsměvy na všechny strany, Hanka vypadala o poznání nervózněji. Mít status druhé milenky Leoše Mareše přeci jen není moc příjemné.

Gábina ale Hance vztah s Marešem přeje. "S Leošem už dávno nejsme v kontaktu a to, že Leoš teď chodí s Hankou, mi nevadí, přeju jim to," řekla Blesk.cz s úsměvem Gábina, která už je dávno zamilovaná do někoho jiného. Tím vyvoleným je bohatý fotbalista Jakub Malina.

Nikdo jim neřekl, že se potkají

Bohužel pro holky bylo jejich setkání velkým překvapením, protože jim to nikdo neřekl. "Já to vůbec nevěděla, až dneska jsem se to dozvěděla a to jen proto, že mi kvůli tomu všichni volali. Jestli se porveme, nebo jestli mi to vadí. S Gábinou jsem se setkala poprvé a je to fajn holka," řekla Blesk.cz Hana Svobodová. Avšak na naši otázku, jestli se z nich stanou kamarádky, odpověděla Hanka hned a rázně. "No tak kamarádky z nás určitě nebudou, to by ani nešlo," uzavřela nynější Marešova milenka.

Fotogalerie
7 fotografií